Kuhajmo skupaj

Kliknite in izberite, kje naj kuhamo za vas.

Kuhanje pri vas
kuhanje_privas

Popolnoma po vašem okusu! Skupaj z AMC svetovalcem/ko in vašimi gosti, boste pripravili lahke in slastne jedi in ob tem boste lahko preizkusili vrhunske in edinstvene izdelke AMC. Po končanem kuhanju pa boste uživali v pripravljenih jedeh! Kot dodatek pa vam bomo postregli z dragocenimi nasveti in triki o zdravem in lahkem načinu kuhanja.
Postanite gostitelj AMC kuharskega srečanja in skupaj z vašimi gosti doživite lepe in predvsem okusov polne skupne urice.

Izkoristili boste lahko kar nekaj prednosti:

• Za vas bomo kuhali v prijetni družbi

• Spoznajte in preizkusite izdelke AMC

• Dragoceni nasveti za zdravo prehranjevanje

• Dragoceno darilo za gostitelja

• Osebno in individualno svetovanje
več…

Kuhanje pri nas
kuhanje_prinas

Potrebujete večji prostor. Želite povabiti večjo družbo. V vseh takih primerih vas z veseljem gostimo v naših prostorih. Vse ostalo pa je enako kot pri kuhanju pri vas, torej popolnoma po vašem okusu! Skupaj z AMC svetovalcem/ko in vašimi gosti, boste pripravili lahke in slastne jedi in ob tem boste lahko preizkusili vrhunske in edinstvene izdelke AMC. Po končanem kuhanju pa boste uživali v pripravljenih jedeh! Kot dodatek pa vam bomo postregli z dragocenimi nasveti in triki o zdravem in lahkem načinu kuhanja. Izkoristite torej možnosti in skupaj z vašimi gosti doživite lepe in predvsem okusov polne skupne urice.
Izkoristili boste lahko kar nekaj prednosti:
• Za vas bomo kuhali v prijetni družbi
• Spoznajte in preizkusite izdelke AMC
• Dragoceni nasveti za zdravo prehranjevanje
• Dragoceno darilo za gostitelja
• Osebno in individualno svetovanje
več…

AMC Šola kuhanja
kuhanje_amcsola

Z vse, ki ste že naši uporabniki, ali pa vas enostavno kuhanje zanima vam je na razpolago AMC šola kuhanja. Pripravili vam bomo jedi, ki vam bodo popestrile vaše jedilnike. Dobili boste nove ideje, s katerimi boste lahko še bolje izkoristili prednosti AMC metod prehranjevanja. Brez strahu in v sproščenem okolju boste ob pomoči naših izkušenih AMC šefov pripravili in preskušali nove in znane jedi. Po zaključeni šoli kuhanja vas bomo opremili tudi z recepti, ki vam bodo v pomoč, ko bost nove kuharske veščine prenesli v svoje domove.
AMC šola kuhanja je tudi idealna priložnost za vse, ki še premišljujete ali je AMC način kuhanja res pravi za vas. Srečali se boste z uporabniki in iz prve roki dobili dodatne informacije, ki vam bodo v pomoč pri odločitvi.
Dobrodošli torej in »Jejmo bolje. Živimo bolje.« vsem, ki boste is koristili te enkratne dogodke.več…

Registracija Pozabljeno/izgubljeno geslo?
Uporabniško ime
Geslo
Potrditev gesla
Email
Uporabniško ime ali email